Kurottaja rakennustyömaalla Kurottajapalvelut

Rakennustyömaan moniottelija

Kurottajan monipuolisuus tulee hyvin esiin rakennustyömaan eri tarpeissa, joissa paljon erilaisia nosto- ja siirtotehtäviä. Kurottajat soveltuvat niin tavaroiden kuin henkilöiden nostamiseen. Kurottajiin on saatavilla kattavasti erilaisia lisävarusteita, joiden avulla kurottaja voidaan muuntaa erilaisiin työtehtäviin sopivaksi. Aluksi voidaan nostaa vaikkapa painavia kodinkoneita kerroksiin kalustekorin avulla, sen jälkeen vaihtaa esimerkiksi trukkipiikkeihin ja siirtää rakennustarvikelavoja kerroksiin tai järjestää työmaata. Henkilökorin avulla voidaan suorittaa korkean paikan työtehtäviä turvallisesti. Kurottajan ja lisävarusteiden myötä työmaalle ei tarvitse tuoda useita eri koneita hoitamaan tehtäviä.

Kurottaja ulottuu niin korkealle kuin pitkällekin. Lisäksi vinssien avulla voidaan nostaa ja laskea korkeidenkin esteiden yli. Ympäripyörivien kurottajien avulla selvitään haasteellisimmistakin nosto- tai siirtotöistä. Pyörivien ja kallistuvien rotopiikkien avulla saadaan tavarat siirrettyä erityisen tarkasti ja turvallisesti haluttuun paikkaan aina 30 metrin korkeuteen asti.

Kurottajien nostokyky ja ulottuvuus vaihtelevat kurottajakohtaisesti. Nostokyky 1500-4500kg ja ulottuvuus 7-30 metriin asti. Nostokyky pienenee mitä korkeammalle tai pidemmälle mennään. Esimerkiksi 30 metriin voi nostaa maksimissaan n. 1500 kilon painon. Kurottajien lisävarusteita ovat trukkipiikit, rotopiikit, vinssit ja kauhat, erikokoiset kalustekorit ja henkilökorit.

Lisätietoa kurottajista ja lisävarusteista:
https://www.kurottajapalvelut.com/kurottajat/

Sivusto käyttää evästeitä. Voit muuttaa evästeasetuksia käyttämäsi selaimen asetuksista.