Kurottajapalvelut

Kurottaja on monipuolinen kone erilaisissa nosto- ja siirtotehtävissä. Kurottajalla onnistuvat henkilöiden ja tavaroiden nostaminen, työmaan järjestely, kuormaus, lastaus, haalaustehtävät ja korkean paikan asennustyöt. Päätoimialueenamme on Etelä-Suomi. Alla tarkemmat tiedot palveluistamme. 

Tavaroiden nostaminen

Kurottajalla raskaiden tavaroiden, kuten esimerkiksi rakennustarvikkeiden, kodinkoneiden nostaminen kerroksiin onnistuu turvallisesti aina n. 30 metrin korkeuteen asti. Lisälaitteiden avulla ympäripyörivällä kurottajalla nostaminen onnistuu myös ahtaissa tai muuten haasteellisissa ympäristöissä.

Henkilöiden nostaminen

Henkilöiden nostaminen ja korkean paikan työt hoituu kurottajalla turvallisesti tukevilla ja tilavilla henkilönostokoreilla (leveys 5m). Koria voidaan ohjata korista käsin. Työskentelykorkeus maksimissaan 28-30 metriä.

Työmaan järjestys ja logistiikka

Kurottajalla avulla työmaa voidaan pitää järjestyksessä. Tarjoamme työmaille järjestyksen ylläpitopalvelua, rakennustarvikkeiden ja kalusteiden siirto- ja nostopalvelua. Kurottajalla voidaan kätevästi siirtää raskaitakin tavaroita paikkoihin, minne siirtäminen muulla tapaa olisi hankalaa. Työmaalle tulevia toimituksia saadaan nostettua tai siirrettyä suoraan sinne missä niitä tarvitaan tai siirtää odottamaan paikkaan missä ovat vähiten tiellä.

Haalaus ja raskaat siirtotyöt

Raskaiden siirrot eli haalaus onnistuu kurottajalla. Kurottajan ulottuvuus on erinomainen myös vaakasuunnassa, joten raskaiden tavaroiden ja koneiden siirrot lähellä maanpintaa onnistuu helposti. Esimerkiksi raskas teollisuuskone voidaan siirtää hallin perälle lähellä lattiapintaa, minne sen siirtäminen muutoin olisi hankalaa.

Korkean paikan työtehtävät

Kurottajalla hoituvat haasteelliset korkean paikan asennus-, korjaus- ja huoltotehtävät. Kurottajan avulla hoituvat kattotuolien asennukset, kattopeltityöt, maalaukset, kattoristikoiden nostot, vauriokorjaukset, kevytelementtien ja teräsrakenteiden asennukset, mainosasennukset ja muut vastaavat korkean paikan työt. Asennustyöt hoidamme lisäpalveluna.

Kuormien purkaminen ja lastaaminen

Kurottaja on erinomainen kone myös kuormien purkamiseen ja lastaamiseen. Kurottajan ulottuvuuden avulla tavarat ja materiaalit voidaan siirtää samalla suoraan sinne missä niitä tarvitaan tai missä ovat vähiten tiellä. Kuormaus- ja lastauspalvelua saatavilla nopeallakin aikataululla.

Lisätiedot & tarjouspyynnöt

040 734 5998

Kysy lisää palveluistamme ja pyydä tarjous.

Sivusto käyttää evästeitä. Voit muuttaa evästeasetuksia käyttämäsi selaimen asetuksista.